Responsive Test

Verifica daca site-ul este responsive si daca poate fi afisat in conditii optime de pe orice treminal conectat la internet si cu browser incorporat!

Ce Inseamna RESPONSIVE?

Aproximativ 60% din traficul online este efectuat in prezent de pe dispozitive mobile, iar Google vrea ca utilizatorii sai sa aiba o experienta de navigare cat mai buna in momentul in care acceseaza un link pe telefonul mobil sau pe tableta. Un website este responsive daca are capacitatea sa-si adapteze layout-urile (designul) paginilor in functie de mediul de vizionare (mai precis de rezolutia ecranului – desktop, laptop, tableta, telefon), fara a suferii degradari majore, pentru a le oferi utilizatorilor o experienta optima excelenta de navigare.

Avantaje Site Responsive

Odata cu introducerea algoritmului Mobile-geddon, Google a modificat sistemul de indexare si afisare a rezultatelor cautarilor pe mobil si tableta.

Ordinea de afisare a site-urilor va fi influentata si vor avea prioritate acele website-uri care dispun de versiuni adaptate pentru telefoane mobile si tablete. Pagini care afiseaza textul cu litere mai mari, au link-uri pe care se poate da usor click si care se afiseaza corect indiferent de marimea ecranului pe care sunt accesate. Acestea vor fi afisate mai sus in lista de rezultate ale cautarilor online efectuate de pe telefoane mobile si tablete.

Va oferim posibilitatea sa testati in mod absolut gratuit si fara a instala nimic in PC-ul dumneavoastra, daca un site este sau nu responsive gratie unui mic utilitar web-based.

Versiuni test simulate

Desktop
Rezolutie display 1600 x 992px
Laptop
Rezolutie display 1280 x 802px
Tableta
Rezolutie display 768 x 1024px
Telefon Mobil
Rezolutie dislay 320 x 480px

Efectueaza testul accesand urmatoarea pagina http://responsive.anuntuldeneamt.ro. Daca site-ul tau nu se incardeaza optim pe veriunile de display oferite spre testare, ar fi bine sa-ti regandesti partea de design a site-ului tau!

Management Centralizat Servicii Cloud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *