Programul de Loializare Orange Premium

Servere VPN Gratuit

Orange Romania (re)lanseaza programul de fidelitate Orange Premium, program prin care se doreste recunostrerea si rasplatirea clientului pentru fidelitate fata de produsele si serviciile companiei.

De spun ca relanseaza programul Orange Premium? Pentru ca in trecut a mai fost ceva de genul: Silver, Gold, Platinum dupa care am avut ceva de genul Hello, Smile, Enjoy şi Trust.

Prin programul Orange Premium îți recunoaștem și îți răsplătim valoarea, iar timp de 12 luni, până la 1 martie 2019 îți oferim următoarele beneficii:

 • Transfer rapid la operator când apelezi 300 – Serviciul Clienți Orange
 • Prioritate în rezolvarea solicitărilor
 • Oferte speciale: punctele tale Thank You valorează cu 50% mai mult, te bucuri de setarea telefonului sau de transferul agendei, gratuit, oricând ai nevoie
 • Posibilitatea să testezi cele mai noi produse si servicii

Condițiile de calificare pentru acest program sunt:

 • în perioada iulie 2017- decembrie 2017 valoarea însumată a abonamentelor tale, lunar, a fost mare de 60 euro, (TVA inclus)
 • ai cel puțin 1 abonament de voce mobilă de minim 20 euro (tva inclus) pe cont activ in decembrie 2017
 • nu ai avut contul suspendat pe motiv de neplată în perioada iulie 2017- decembrie 2017

Întrebări frecvente

Perioada de valabilitate a programului este 7 februarie 2018 – 1 martie 2019.
Calificarea în programul Orange Premium este automată și se face o singură dată pe an.
Beneficiile programului se acordă timp de 12 luni. Dacă ulterior nu vei mai îndeplini condițiile de selecție în program, vei fi descalificat.

Orange Premium este un program cu caracter necontractual al Orange România S.A dedicat exclusiv abonaților persoane fizice.Condițiile desfășurării programului Orange Premium: Orange România S.A., fără vreo notificare prealabilă, își rezervă dreptul de a stabili condițiile desfășurării programului Orange Premium, de a efectua schimbări sau de a anula acest program.

Dacă ești în programul Orange Premium, beneficiezi de 1 euro discount la opțiunea Go World. Mai multe detalii despre aceste opțiuni găsești aici.

Detalii despre programul Orange Premium se gasesc pe pagina oficiala, la adresa https://www.orange.ro/orange-premium.

Cam apa de ploaie atat acest program in sine Orange Premium cat si beneficiile aferente acestuia, deoarece:

 • Transfer rapid la operator când apelezi Serviciul Clienți Orange – Relativ OK daca ai suna frecvent la 300 sau in momentul in care ai o treaba urgenta de rezolvat.
 • Prioritate în rezolvarea solicitărilor – Nu stiu cat de prioritara va fi tratata solicitarea ta.
 • Punctele tale Thank You valorează cu 50% mai mult, te bucuri de setarea telefonului sau de transferul agendei, gratuit, oricând ai nevoie – In momentul de fata la prelungire abonament pe 24 de luni punctele OTY valoreaza cu 50% mai mult.
 • Te bucuri gratuit de setarea telefonului – Relativ OK.
 • Transferul agendei gratuit – Util in momentul in care se inlocuieste cartela SIM.

Pentru a te “bucura” de toate aceste avantaje ale programului Orange Premium trebuie ca în perioada iulie 2017- decembrie 2017 valoarea însumată a abonamentelor tale, lunar, a fost mare de 60 euro, (TVA inclus), ceea ce este detul de complicat ca persoana fizica. Sunt firme care platesc mai putin factura la telefonul mobil…

Sau ai cel puțin 1 abonament de voce mobilă de minim 20 euro (tva inclus) pe cont activ in decembrie 2017. Practic daca ai 3 x abonamente de 18 euro, nu te incadrezi in acest program Orange Premium!

Este destul de evident faptul ca actualul program de fidelizare Orange Thank You este extrem de depasit, iar acest Orange Premium nu face altceva decat sa puna sare pe rana si discrimineze clientii cu vechime considerabila in retea, dar care detin abonamente cu valori mici, in jurul sumei de 10 euro / lunar.

Daca ma intrebati pe mine, prefer sa primesc lunar cate 1 GB bonus de internet pentru fiecare an petrecut alaturi de Orange sau gratuit optiunea World HD Go sau 50% reducere la optiunea Family HD Go sau gratuit optiunea Orange Cloud 25 GB.

P.S. – In trecut, dupa vechile programe de loializare, eu am fost Client Orange Gold, dupa care am fost Client Trust iar beneficiile erau ceva mai ok decat ce se ofera acum!

Management Centralizat Servicii Cloud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *