Orange Internet 4G+ La Viteza De 500Mbps

Servere VPN Gratuit

Clienţii Orange din 95 de oraşe din România beneficiază începând de astăzi de viteze crescute de acces la internet în reţeaua 4G+, viteze care care pot urca până la 500Mbps în zonele cu acoperire bună.

Orange creşte la 500Mbps vitezele de acces la internet în reţeaua 4G+. Viteze superioare de până la 900Mbps pot fi testate în reţeaua comercială din smart shop-uri Orange din Bucureşti (Europe House), Iaşi şi Cluj-Napoca, precum şi în Impact Hub Bucureşti prin intermediul terminalelor compatibile.

Performanţele oferite sunt rezultatul unui proces de dezvoltare a reţelei 4G+ a Orange.

Astfel, în zonele cu acoperire 4G în care viteza maximă era de până la 150Mbps, aceasta creşte până la 200Mbps.

Zonele cu acoperire 4G+, cu viteze de până la 375 Mbps, vor beneficia acum de viteze de download de până la 500Mbps.

De asemenea, Orange a demonstrat potenţialul reţelei 4G+, ajungând la viteze comerciale de până la 900Mbps, folosind terminale Samsung Galaxy S9 şi tehnologia existentă de reţea radio, furnizată de Huawei.

Sursa – http://www.go4it.ro

Ramane de vazut daca aceste viteze vor fi disponibile si in cadrul abonamenteleor aflate deja in derulare sau va fi necesar ca utilizatorul sa-si repozitioneze abonamentul actual cu o prelungire pe 24 de luni.

De asemena ramane de vazut daca aceste viteze de 500Mbps in 4G+ si respectiv 200Mbps in 4G vor fi disponibile si in cadrul abonamentelor si/sau optiunilor pre-pay cu valori mici!

Edit – Intre timp a aparut si comunicatul oficial pe site-ul Orange, comunicat care suna cam asa:

Și pentru că ne dorim să fim mereu în pas cu tehnologia care contează pentru ține, începând din luna martie 2018 creștem vitezele maxime de acces în rețeaua 4G/4G+. Astfel, viteză maximă de download în rețeaua 4G crește de la 150 Mbps la 200 Mbps, iar în rețeaua 4G+ crește de la 375 Mbps la 500 Mbps. Similar, viteză maximă de upload crește de la 50 Mbps la 75 Mbps în rețeaua 4G și 150 Mbps în rețeaua 4G+. Pentru a putea beneficia de aceste noi viteze ai nevoie și de un telefon compatibil.

Sursa – https://www.orange.ro/tehnologii/4G/

Management Centralizat Servicii Cloud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *