Nelimitat Minute si SMS Orange cu 1 euro

Servere VPN Gratuit

Comunica nelimitat in retea prin optiunea PrePay cu Nelimitat Minute si SMS Orange cu 1 euro credit cu perioada de valabilitate de 15 zile.

O optiune extrem de interesanta si usor atipica Orange Romania pe segmentul prepay, optiune prin intermediul careia se ofera Nelimitat Minute si SMS Orange cu 1 euro credit TVA inclus platit in momentul reincarcarii contului.

Resursele incluse in aceasta optiune de 1 euro credit sunt valabile 15 zile, iar optiunea NU ofera perioada de gratie.

Activeaza optiunea Nelimitat Minute si SMS Orange cu 1 euro astfel:

  • din meniul de SelfCare *100# -> ramura Optiuni -> subramura Alte Optiuni
  • prin apel la Serviciul Clienti PrePay Orange 444
  • prin reicarcare online direct pe pagina http://www.orange.ro/reincarca
  • din contul unui abonat Orange

Din punctul meu de vedere este mai mult o reincarcare pentru situatii de urgenta, in care trebuie sa suni pe cineva din retea, deoarece TOATE optiunile prepay si abonamentele de voce Orange din oferta comerciala includ nelimitat* minute si SMS in reteaua Orange.

Nu stiu daca aceasta optiune este valabila pentru toate SIM-urile prepay active, deoarece unele optiuni prepay sunt cu disponibilitate locala sau regionala in functie de promotiile derulate de catre operatorul Orange  Romania.

Ideea este ca eu, pe langa abonament utilizez si o cartela prepay ca si solutie de rezerva si primesc sistematic mesaj din partea Orange cu aceasta optiune si modul de activare.

*NOTA – Trebuie mentionat faptul ca in conformitate cu Termenii Generali de utilizare a serviciilor Orange, prin NELIMITAT se intelege cca 5500 de unitati lunar. Daca intr-o luna depasesti aceste valori exista riscul ca numarul de telefon sa fie suspendat pentru utilizare abuziva a retelei.

Strict in cazul de fata, vorbim despre o optiune prepay cu valabilitate de 15 zile. Daca in decurs de 15 zile calendaristice, ca si persoana fizica, ajungi la performata de a depasi 5500 de unitati consumate… in mod clar ai o problema si in mod cert ar trebui sa soliciti ajtor de specialitate!

Daca ai nevoie si de resusre nationale (adica in afara retelei) vezi si Optiunea Orange 3 EUR ce ofera Nelimitat in retea plus 50 de Min / SMS nationale!

Management Centralizat Servicii Cloud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *