Despre

Despre mine: Urasc ignoranta, admir originalitatea, nu sunt adeptul Politically Corect doearece simt ca-mi limiteaza libertatatea de gandire si exprimare.

Ignoranta este un handicap, dar se poate vindeca. Greu, dar se poate vindeca. Exista un medicament care se numeste Maturizare. Din pacate nu isi face efectul decat la cei care au urmat un tratament de “dezintoxicare” de parazitul social numit Turma. Acest parazit are ca simptomatica pierderea vederii inimii, mintii si infectarea personalitatii omului cu vederi, idei si aspiratii imprumutate, la mana a doua.

Originalitatea e ilegala in societatea sec. XXI. Este o obraznicie sa fii original – asa sustine societatea. Iar cand vrei sa fi original, atunci ori esti iubit ori esti urat. Nu poti sa treci nevazut, nebagat in seama tocmai pentru simplu fapt ca nu esti ca toti sau ca majoritatea.

Am admirat, admir si voi admira in continuare curajul celor capabili sa vada dincolo de gard. Mi-am dat seama ca este o dovada de curaj. Curaj in a infrunta ideea de moda, iar daca acest lucru le va aduce declinul, stiu ca nu va fi vina lor, ci este semnul clar ca lumea a intrat si mai mult in intuneric si aceasta lume nu mai merita nimic deosebit, nimic unic.

Nu simt nevoiea ca cineva sa-mi ofere mii de like-uri, share sau sa ma arate cu degetul pe strada. Si ii sfatuiesc sa nu o faca decat daca sunt sinceri. Pentru mine singurul lucru care conteaza este sa lupt sa nu fiu prins de turma, infectat de turma si pierdut in turma.

Singurul lucru care ma face sa ma simt viu este faptul ca intre mintea mea si faptele mele nu este niciun razboi. E pace si buna vietuire.

Nu am avut niciodată un comportament de oaie, preferând sa fiu aparent împotriva curentului, asa ca atunci când iau o decizie o iau pentru ca asa am gândit-o eu, iar acest lucru ma responsabilizeaza.

Nu sunt adeptul notiunii de Politically Correct

Pentru mine Politically Corect inseamna ingradirea libertatii de gandire si de exprimare.